yhteystiedot

Tiina Koivuniemi

FT, HTM, valmentaja, yrittäjä, tietokirjailija

 

iTiina on valmentamisen ja kehittämisen pitkän linjan ammattilainen, jolla on lähes 30 vuoden kokemus johtamisen, laadun ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Hän on hankkinut kokemuksensa sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tiina on toteuttanut useita vaativia organisaatioiden kehittämishankkeita ja projekteja kotimaan lisäksi kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Vuodesta 2000 lähtien hän on toiminut valmentajana ja kehittäjänä yhteensä 30 eri maassa kolmella eri mantereella. Hänen toteuttamiinsa johtamisvalmennuksiin on osallistunut satoja johtajia ja esihenkilöitä eri maista. Johtamisen kehittämisen lisäksi hänellä on pitkä kokemus laadun kehittämisestä lähtien järjestelmien rakentamisesta aina jatkuvaan parantamiseen.

Tiinan mukaan hyvä johtaminen, laatu ja henkilöstön hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Hyvinvoinnin ja onnellisuuden tutkiminen ja kehittäminen ovat hänen sydäntään lähellä. Aivoystävällinen työpaikka-mallin kehittäjänä hän tietää, mistä hyvinvoivat ja onnelliset työpaikat on tehty. Tiina on myös tietokirjailija ja hänen teoksensa on antaneet monille lukijoille ideoita työyhteisön kehittämiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Valmentajana Tiina on innostava ja mukaansatempaava. Hänen positiivinen ja ihmislähtöinen lähestymistapansa auttaa yksilöitä ja yhteisöjä kasvupoluilla kohti parempaa johtamista, laatua ja hyvinvointia.

tiina.koivuniemi@triforma.fi

+358 40 7212545

 

Ari Koivuniemi

Valmentaja, HR- ja HRD-asiantuntija, tekninen asiantuntija

Kapteeni evp

Ari on monipuolinen valmentaja, HR- ja ICT-osaaja, jolla on vahva tausta mm. julkishallinnon organisaatioissa. Ari on toiminut pitkän uransa aikana mm. erilaisissa HR-tehtävissä.

Puolustusvoimissa Ari työskenteli henkilöstöpäällikön, koulutuspäällikön ja toimintakykypäällikön rooleissa sekä tietohallintopäällikkönä. Toimenkuvaan kuuluivat Puolustusvoimissa myös erilaiset valmennustehtävät mm. syväjohtamisen valmentajan rooli.

Ari on kartuttanut laaja-alaista kokemustaan valmennus- ja koulutustehtävistä yhteensä yli 28 vuoden aikana sekä valtiohallinnon että yksityisen ja kolmannen sektorin organisaatioissa.

Arin ammatillisen kiinnostuksen erityiskohteita ovat mm. johtaminen ja esihenkilötyö, rekrytointi, perehdyttäminen, työhyvinvointi, laatu ja ICT. Työkokemuksensa kautta hänelle on syntynyt myös vahva muutoksen johtamisen ja matkailutoiminnan kehittämisen osaaminen.

Ari on yhdistelmä vankkaa osaamista, käytännön kokemusta ja tekemisen intohimoa. Hän on arvostettu asiantuntija ja valmentaja, joka on sitoutunut tukemaan yksilöiden ja organisaatioiden menestystä.

triforma oy

Ruukintie 66 B 3

60100 Seinäjoki

info@triforma.fi

3 + 7 =